Mozzart Bet


Desi a fost fondata inca din anul 2000 in Serbia, agentia de pariuri sportive Mozzart Bet si-a deschis primele sedii pe plaiurile mioritice abia in anul 2006, dupa care a urmat o crestere rapida pe piata autohtona, in toamna anului 2012 existand nu mai putin de 100 de agentii ce activeaza sub egida lor in Romania. Din 2000 si pana in prezent, compania Mozzartbet a deschis peste 340 de agentii in Serbia, si aproape 500 in tarile in care si-a extins activitatea in 2006, si anume Romania, Republica Srpska ?i Macedonia.

Mozzart BetSite-ul agentiei este disponibil in sarba, engleza si romana, insa, din fericire, versiunea in limba romana nu are greseli de traducere/scriere, cum se intimpla aproape in toate cazurile agentiilor online ce incearca sa cucereasca pariorii romani, chiar si a “monstrilor sacri” gen bet365 sau bwin. Departe de a avea un design inovator sau macar in ton cu site-urile foarte bune ale majoritatii competitorilor sai din mediul offline, Mozzart Bet ofera strictul necesar intr-un ambalaj daca nu stralucitor, cel putin eficient – site-ul companiei ofera posibilitatea de a verifica statusul biletelor jucate, introducand codul acestora, cotele sunt disponibile atat direct pe site, cat si pentru download sub forma de fisier PDF – per total, site-ul Mozzart este placut si eficient, iar din punct de vedere al informatiilor disponibile, isi depaseste de multe ori competitorii ce arata bine, dar raman in urma la capitolul informatii.

Atunci cand vine vorba de pariere la Mozzart Bet, trebuie avute in vedere urmatoarele avantaje:

  •  Biletele pot fi cu usurinta formate de acasa, intrucat oferta este disponibila pe site, dupa cum spuneam mai devreme.
  •  Cotele sunt peste medie, transformand Mozzart Bet intr-o alegere foarte atractiva, mai ales combinate cu oferta de evenimente, extrem de bogata – in acest moment, in oferta de pe site-ul oficial se regasesc urmatoarele sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, polo pe apa, baseball, hochei si rugby.
  •  Oferta de pariuri live este mai bogata decat la majoritatea celorlalte case de pariuri offline.
  •  Reteaua de agentii este in continua expansiune, insa nu a ajuns inca in multe orase mari, cum ar fi Iasi sau Piatra Neamt.
  •  Daca aveti nevoie de un moment de liniste dupa o sesiune furtunoasa de pariuri sportive, va puteti relaxa in fata aparatelor de tip slot.

Trecand la partile mai putin bune ale agentiilor Mozzart Bet, cred ca nu ar fi prea multe de spus, insa cred ca posibiltatea de a paria pe numere si sporturi cum ar fi cursele de cai sau caini ar putea sa atraga noi clienti, la fel cum ar face-o extinderea retelei si o prezenta mai activa in online, in special pe Facebook si Twitter (contul Twitter al Mozzart Bet Romania a fost updatat ultima oara cu aproximativ 3 saptamani in urma, iar cel de Facebook este inexistent sau, chiar daca putin probabil, este extrem de greu de gasit).

Acestea fiind spuse, putem considera acest articol incheiat dar, ca de obicei, suntem siguri ca, pentru cei dintre voi care inca nu au auzit de Mozzart Bet, au norocul sa aiba o agentie in apropiere si sunt dispusi sa ii incerce, povestea abia incepe…

… asa ca nu putem decat sa va dorim mult noroc, inspiratie si, nu in ultimul rand, controlul necesar pentru a nu uita nici un moment ce reprezinta parierea responsabila.

Comentarii

comentarii