Stanleybet


stanleybetPoate ca este doar o impresie personala, subiectiva si eronata insa, in orice oras m-as afla, mereu gasesc agentiile Stanleybet in locatii extrem de populate. Mai mult decat atat, agentiile lor sunt aproape mereu pline, deci merita sa aruncam o privire asupra acestei case de pariuri ce activeaza in Anglia din 1997 (ca Stanleybet International), iar pe taramurile mioritice din 2004.

In cei 8 ani de activitate ai filialei Stanleybet din Romania, s-a reusit o extindere rapida la nivel national, reteaua acoperind in acest moment aproape 100 de orase si avand peste 1000 de angajati. Spre deosebire de majoritatea competitorilor sai de pe piata autohtona de pariuri offline, Stanleybet ofera, pe langa omniprezentele pariuri sportive clasice, si alte genuri de pariuri, cum ar fi cele din sfera sporturilor virtuale, a loteriei sau a unor evenimente care tin de industria muzica/a filmului/samd.

Pe site-ul Stanleybet Romania, in acest moment, pot fi gasite urmatoarele categorii principale disponibile pentru pariori: fotbal, baschet, handbal, hochei, baseball, tenis si, intr-un final, pariurile speciale mentionate anterior. Din pacate, singurul pariu special disponibil acum pe site este “Antepost Castigator Romania Liga I” dar, cu siguranta, daca veti ajunge intr-una din multele locatii Stanleybet Romania, veti avea ocazia sa mizati si pe alte evenimente.

Cu peste 32.000 de fani pe Facebook, site-ul Stanleybet Romania este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune site-uri ale caselor de pariuri prezente in tara noastra, chiar daca design-ul si functionalitatea sunt clar in urma “monstrilor sacri” ai pariurilor online, cum ar fi bet365 sau bwin – retineti ca fortam putin aceasta comparatie, intrucat Stanleybet ofera doar pariuri offline, prin intermediul agentiilor sale, chiar daca componenta online poate ajuta foarte mult jucatorii, oferindu-le informatii mult mai usor decat intr-0 agentie.

Promotiile si bonusurile Stanleybet sunt variate, dar probabil ca cel mai interesant pentru jucatorii pasionati este bonusul ce duce la multiplicarea castigului in functie de evenimentele pe care se pariaza. De regula, aceasta se traduce printr-un bonus ce creste odata cu numarul de evenimente pe care s-a pariat, acest bonus trecand lejer de 20% pentru un numar rezonabil de evenimente (8-9, de obicei).

Un alt avantaj Stanleybet este termenul-limita de joc, pariurile inchizandu-se cu cateva secunde inainte de inceperea evenimentelor sportive, spre deosebire de majoritatea celorlalte case de pariuri offline, unde discutam de 5 sau chiar 10 minute.

Chiar daca mai devreme am mentionat faptul ca Stanleybet permite clientilor sai sa participe la extragerile a mai multe sisteme de loterie din Europa si nu numai, cred ca merita mentionat un aspect pe care multi dintre cei cu experienta in domeniu il vor considera fapt banal, dar incepatorii merita sa il cunoasca de la inceput, mai ales daca ii intereseaza mai mult loteria si mai putin pariurile din alte arii – oferta Stanleybet este cea mai bogata din randul agentiilor stradale autohtone, acoperind practic intregul glob, de la Italia, Ungaria sau SUA, pana la Singapore sau Hong Kong!

Trecand la partile negative ale acestei case de pariuri sportive offline, cred ca nu sunt prea multe de spus, doar unul sau doua lucruri. In primul rand, multi jucatori par a se plange cum ca Stanleybet ofera cote foarte mici la majoritatea evenimentelor. Poate ca au dreptate, dar aici imi permit sa comentez ca, in cazul parierii inteligente pentru a exploata la maxim bonusurile oferite, rezultatul final poate fi mai mult decat satisfacator. In al doilea rand, multe locatii Stanleybet sunt arhipline la orele de varf, spatiul fiind insuficient chiar si inafara acestor perioade. Aici nu am ce comenta, decat poate ca, data fiind acoperirea zonala buna a retelei Stanleybet in majoritatea oraselor mai mari, ar trebui sa va gasiti o agentie mai retrasa unde sa puteti juca linistit si fara nici un motiv de graba…

Concluzia nu poate fi decat ca, in ciuda micilor dezavantaje, Stanleybet este una dintre cele mai bune alegeri pentru pariorii care inca nu vor sa treaca la pariurile online si se agata in continuare de traditionalul mod de pariere pe bilete offline. Atat lor, cat si celor ce isi incearca norocul in online, le dorim mult succes in continuare, noroc, inspiratie si, nu in ultimul rand, pariere responsabila.

Comentarii

comentarii