Statistici Fotbal


Am vazut multi pariori mirandu-se atunci cand cei cu vechime in domeniu reusesc sa obtina sume frumusele pariind “contra multimii” – mai ales cind e vorba de pariuri live – insa, in aceeasi masura, pot spune ca am vazut foarte putini debutanti studiind amanuntit statisticile la indemana si folosindu-le la adevarata lor valoare. Desigur ca norocul si/sau intuitia vor putea fi oricand o parte integranta a unui astfel de succes rasunator, dar nu trebuie sa uitati un lucru: studiul si folosirea inteligenta a statisticilor pot face diferenta intre esec si succes!

Acestea fiind spuse, va invitam sa profitati de statisticile detaliate pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul acestei pagini – statistici si clasamente ale celor mai importante campionate desfasurate in Europa, Asia, chiar si Africa, dar nu numai. Statisticile noastre va ofera informatii live si statistici detaliate despre meciurile desfasurate pana in prezent in cadrul Ligii I autohtone, cat si din cadrul campionatelor si ligilor nationale din Italia, Spania, Anglia, Franta, Rusia, Olanda si multe altele.
Pe langa acestea, in cadrul paginii noastre cu statistici din fotbal veti putea gasi rezultatele la zi, statisticile si clasamentele grupelor Ligii Campionilor si Ligii Europei.

Comentarii

comentarii