Super Bet


Super BetCu o retea de peste 220 de agentii la sfarsitul verii anului 2012, Super Bet este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala a pariurilor offline, in ciuda competitiei acerbe in domeniu, alaturi de pariurile online ce capteaza atentia a din ce in ce mai multi jucatori. In ciuda problemelor de imagine despre care vom discuta putin mai tarziu, se poate spune ca Super Bet este o companie de pariuri offline extrem de populara si in online, avand aproape 10.000 de Like-uri pe Facebook si un site propriu de o calitate peste medie, ambele primind update-uri frecvente.

In momentul de fata, oferta este extrem de variata, fiind una dintre cele mai bune de pe piata din acest punct de vedere, astfel:

  •  Pariurile loto reunesc peste 60 de loterii internationale, acoperind intregul mapamond si incluzand unele loterii cu extragere zilnica sau chiar mai frecventa, cum ar fi loteria Win for Life – extrageri din ora in ora.
  • Pariurile sportive reunesc extrem de multe evenimente, Super Bet fiind singura casa de pariuri din Romania care ofera campionatele autohtone de volei, baschet si handbal spre pariere. Pe site-ul oficial, putem gasi urmatoarele sporturi – fotbal, tenis, tenis de masa, baschet, rugby, fotbal american, darts si squash.
  •  Alaturi de cele de mai sus, Super Bet ofera ruleta electronica, pariuri pe curse de caiini, alaturi de aparate de joc de ultima generatie si servicii gratuite de bar.
  •  Spre deosebire de majoritatea competitorilor sai, Super Bet ofera pariuri live, permitand o sporire a sanselor de castig si aducand pariurile offline cu un pas mai aproape de oportunitatile oferite de catre pariurile online.
Cum ceva mai devreme m-am referit la problemele de imagine ale celor de la Super Bet, cred ca trebuie amintite doua situatii in care Super Bet a dat dovada de o neseriozitate crasa, acestea fiind cazul cotei de 2,2 transformata in 1 (vezi aici), dar mai ales ignorarea unui rezultat sportiv la masa verde (vezi aici). Desigur ca fiecare casa de pariuri isi are problemele ei, insa aceste doua cazuri mi-ar da de gandit inainte de a imi incredinta banii celor de la Super Bet

… dar, atata vreme cat foarte multi clienti sunt multumiti, cred ca cei de la Super Bet merita o sansa – aveti totusi grija sa nu incercati sa exploatati cotele eronate, fiindca s-ar putea sa patiti ca cei mentionati in articolele citate anterior!

In final, ar trebui sa adaugam si cateva aspecte pozitive, Super Bet avand o revista proprie ce contine nu numai oferta curenta, ci si stiri din presa sportiva, statistici, rezultate live, informatii despre cele mai mari castiguri din lunile anterioare, iar cotele oferite de agentiile lor situandu-se de la mediu in sus. Alaturi de acestea, foarte multi pariori apreciaza programul agentiilor, acestea inchizandu-se zilnic la ora 22, astfel ca cei ce doresc sa parieze pe ultimele meciuri ale zilei o pot face fara probleme.

Acestea fiind spuse, vom mai adauga un singur lucru – in dorinta noastra de a fi impartiali, nu putem acorda o bila neagra celor de la Super Bet, chiar daca incidentele mentionate anterior ne-ar impinge sa facem acest lucru. Tot ce incercam este sa va informam, iar decizia va apartine in totalitate dumneavoastra, asa ca va dorim mult noroc alaturi de Super Bet si – ca de obicei – va rugam sa nu uitati de parierea responsabila!

Comentarii

comentarii